Lomakiven viihtyisät lomatalot

Lomakiven viihtyisät lomatalot Iitissä

Lomakiven matkailutila Radansuun kannaksella on vastaanottanut vieraita jo toista kymmentä vuotta. Viihtyisät hirsirakennukset viehättävät niin urheilu- ja harrasteryhmiä kuin lapsiperheitä. Kesällä meille majoittuu myös Hostellin huonevieraita. Talvikaudella taloissa on useimmiten yöpymässä työmatkalaisia viikolla ja vapaa-ajan vieraita viikonloppuisin.

Maatilan lähiympäristössä on paikallista asutusta ja eri urheilulajien harjoitus- ja kilpailupaikkoja. Tunnin ajomatkan päässä on Repoveden kansallispuisto ja Ruukkikylä Werla. Iitin kirkonkylän kesäkahvila ja pinkki jäätelökioski, Iitin punainen puinen ristikirkko, Iitin harrastajateatterilaisten esiintymislava sekä Iitin Soutajien kirkkoveneen kotiranta sijaitsevat vain muutaman kilometrin päässä Lomakivestä. 

Meiltä on vain kävelymatka Iitti Golfin viheriölle, Iitin Jousiampujien kilpa -ja harjoituskentälle, Saukonkallion tanssilavalle, Radansuun kyläkauppaan, melonta- ja pyöräilyreitille, nuotio- ja veneen laskupaikoille Radansuun kannaksen rannoilla.

Ajankohtaista 2019

iitin musiikkijuhlat 12-16.6.2019
Asuntomessut Kouvola 12.7-11.8.2019
Kuninkuusravit Lahti Jokimaa 2-4.8.2019
Kymi Ring MotoGP -testiajot 19-20.8.2019

Lämpimästi tervetuloa meille

toivoo Lomakiven syntyperäinen isäntäväki