Matkailutila Lomakivi

Lomakiven viihtyisät lomatalot

Lomakiven matkailutilalla Iitissä on viisi majoitusrakennusta. Vuokraamme sekä lomataloja että huonemajoitusta. Olemme mukana kansainvälisessä Hostelli-ketjussa. 

Maatilan lähiympäristössä on paikallista asutusta, Radansuun kyläkauppa ja Iitin kirkonkylä ja Iitin kirkko. Radansuun kannaksen ympäri kulkee uusi 7,8km luontopolku. Se kulkee osittain metsässä, golfkentän ja rannan vierttä. Matkan varrella pitkospuita, siltoja, saari ja nuotiopaikkoja. Muita luontokohteita Repoveden kansallispuisto, Kimolan kanava ja Hiidenvuori.

Meiltä on näköetäisyydellä Iitti Golfin viheriöt sekä Iitin Jousiampujien kilpa- ja harjoituskenttä. Muutaman kilometrin päässä on Saukonkallion tanssilava, Kymi Ring, Iitin soutajien kirkkovenesatama, nuotio- ja veneiden laskupaikkoja.

Lomakiven ravintola Pitotalossa pidetään kokouksia ja perhejuhlia sekä nautitaan aamupalan antimista. Lisäksi kesän ajan ravintola on avoinna sunnuntaisin klo 11-16.00. Muulloin ruokailut ja juhlat tilauksesta. 

Lomatallissa asuvat shetlannin ja russponit, issikka, suomen ja ruotsin kylmäverihevoset. Tarjolla hevosten hyvinvointipalveluja.

Lämpimästi tervetuloa meille

toivoo Lomakiven isäntäväki