Lomakivi

Tekemistä ja olemista maaseudulla


Lomakivessä voit viettää lomaa. Majoitustalot sijaitsevat Radansuun kylän ytimessä. Voit varata ryhmälle omaan käyttöön kokonaisen lomatalon tai asettua huonemajoittujaksi. Lomakiven hostellin huonemajoitus tarkoittaa yhtä lukittavaa huonetta 3-4 huoneen lomatalossa, jossa on muiden huoneiden varanneiden kanssa yhteinen keittiö, olohuone, lukittavat peseytymistilat ja kaksi wc. Vuoteissa pedattuna valmiiksi Lomakiven lakanat. Aamupala tarjolla Lomakiven pitotalossa. Sen voi varata isäntäväeltä Lomakiveen saavuttaessa.

Lomakivessä on mahdollista seurata maatilan arkea ympäri vuoden. Päivärytmi etenee raviponien aikataulun mukaan. Toisinaan laitamme majoitusvieraille aamupalaa jo ennen aamutallia kello 6 alkaen. Päivä päättyy iltatalliin kello 21 mennessä. Isäntäväen tavoittaa Lomakivestä tarvittaessa myös muuna aikana. Ravikilpailupäivinä ohjelmaan saattaa tulla muutoksia. Keväästä syksyyn pihassa liikkuu toisinaan maatalouskoneita, sillä maatilan pelloilla kasvaa luomuviljaa ja torihernettä. Olemme moninaisen työmme takia enemmän ulkona kuin vastaanottoaulassa, joten toivomme yhteyden ottoa ensisijaisesti sähköpostilla, tekstiviestillä tai soittamalla.

Illan hämärtyessä majoitusvieraat jatkavat päivää saunomalla, paljuilemalla tai paistamalla makkaraa grillituvassa. Lomakivessä olevalla peltoraviradalla on turvallista liikkua lasten ja lemmikkien kanssa. Rata on avoinna talvellakin ja se mahdollistaa hiihtämisen aivan lomatalojen läheisyydessä.

Palveluja kylässä on tarjolla kävelymatkan etäisyydellä Lomakivestä kuten uimaranta, kyläkauppa, Saukonkallion tanssilava, laavupaikkoja veden äärellä, Iitin Jousiampujien harjoitus- ja kilpailukenttä, Iitti Golfin kenttä ja Iitin Soutajien kirkkovenesatama sekä Iitin kirkko.