Lomakivi

Yhdessä tekemistä ja olemista


Lomakivessä voit viettää maatilan lomaa. Majoitustalot sijaitsevat toimivan viljatilan ytimessä. Tilan päivärytmi etenee ponien aikataulun mukaan. Toisinaan laitamme aamupalaa tarjolle majoitusvieraille jo ennen ponien aamuheinän heittoa. Illalla kun ponit asettuvat talliin, talon isäntäväki vetäytyy maalaistalon suojaan. Illan hämärässä voi paistaa makkaroita grillituvassa, käväistä lomatalon saunan löylyissä ja nauttia kylpypaljuilusta. Talojen takkatulet on monelle elämys, mutta isäntäväelle arkipäivää, peruslämpöä.

Radansuun kylässä on avarat näkymät kohti Iitti Golfin rinnettä ja puhdas vesistö vieressä. Elämys on käväistä Radansuun kyläkaupassa tai kaulushaikaran pitkospuureitillä. Lapsille on matala hiekkaranta yleisellä uimarannalla. Palveluja on saatavilla kävelymatkan etäisyydellä ja viiden kilometrin päässä Kausalan taajamassa.

Kesällä voit osallistua kyläläisten mukana kirkkovenesoutuun, jousiammuntaan, ratsastamaan, golfaamaan tai varata ryhmälle värikuulasodan lähimetsään.

Hostellimajoitus tarkoittaa yhtä huonetta hirsisessä lomatalossa. Yhteiskäytössä talon muiden vieraiden kanssa on sen talon keittiö-olohuone, 2 kappaletta wc ja suihkuhuonetta. Hintaan sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet. Aamupalan voi varata isäntäväeltä etukäteen. Se tarjoillaan tilan päärakennuksessa.