Lomakivi

Yhdessä tekemistä ja olemista

Kokoontukaa yhteen ideoimaan & nauttimaan maaseudun rauhasta.

Meillä on rauhaisa maalaismiljöö koulutuspäiville. Majoitustiloja on ryhmän koon mukaan yhdestä talosta useampaan. Ryhmän yhteistoiminta on vaivatonta, sillä kaikki talot ovat samassa maatilan pihapiirissä. Kodikas kokoustila sijaitsee tilan päärakennuksessa, jossa on kokousvälineet ja langaton nettiyhteys.

Toivomme, että voitte työstää tiimin asioita rauhassa ja mukavasti, unohtamatta ruokanautintoja maalaistuvassa. Päivän lomaan sopinee ulkoilu Radansuun kylässä. Täällä on avarat näkymät kohti Iitti Golfin rinnettä ja puhdas vesistö vieressä. Elämys on käväistä Radansuun kyläkaupassa tai kaulushaikaran pitkospuureitillä.

Ohjelmapalveluina kylältä löytyy kirkkovenesoutua, jousiammuntaa, ratsastusta, golfia, värikuulasotaa metsän siimeksessä tai ohjattua kahvakuulajumppaa.

Illemmalla on rentouttavan saunan ja lämpimän kylpypaljuilun vuoro. Ja tietenkin vielä nautitaan takkatulen tuomasta tunnelmasta.

Lomakiven keittiössä tehdään ruokaa, joka on tunnistettavissa omina makuina ja väreinä. Vastustamaton makuelämys syntyy usein jo alkupalakalojen ja paikallisen kotijuuston siivittämällä iittiläisellä ruisleivällä, ja lasten herkkua on tunnetusti Lomakiven maalaisleipä. Huomioimme mielellämme erikoisruokavaliot.

 

Tutustu raviponin elämään 

ja voimaannu, kesto 3h, keskiviikkoisin klo 10-13.00
hinta: 78€/hlö sisältää välipalan nuotiotulilla

Yhdessä tekemistä ponin kanssa, valjastusta ja  ponin käsittelyä maasta. Mahdollisuus ratsastamiseen (alle 50kg) ja kärryillä ajoon.
Erityisesti heille, jotka tahtovat tehdä tuttavuutta ponien kanssa.
Varaukset maanantaihin mennessä, min/max 2-10hlö
p 040-5340755/Virpi tai info@lomakivi.fi