Lomakivi

Lomakiven Lomatalot ja huonemajoitusta


Lomakivessä voit viettää lomaa. Majoitustalot sijaitsevat Radansuun kylän ytimessä. Voit varata kokonaisen lomatalon tai asettua huonemajoittujaksi. Lomakiven hostellin huonemajoitus tarkoittaa yhtä lukittavaa huonetta 3-4 huoneen lomatalossa, jossa on muiden huoneiden varanneiden kanssa yhteinen keittiö, olohuone, lukittavat peseytymistilat ja kaksi wc. Vuoteissa pedattuna valmiiksi Lomakiven lakanat. Aamupala tarjolla Lomakiven pitotalossa. 

Lomakivessä on mahdollista seurata maatilan arkea ympäri vuoden. Päivärytmi etenee raviponien aikataulun mukaan. Toisinaan laitamme majoitusvieraille aamupalaa jo ennen aamutallia kello 6 alkaen. Päivä päättyy iltatalliin kello 21 mennessä. Maatilan pelloilla kasvaa luomuviljaa ja hernettä. Olemme paljon ulkona, joten toivomme ennakkotietoa arvioidusta saapumisajasta.

Illan hämärtyessä majoitusvieraat jatkavat päivää saunomalla, paljuilemalla tai paistamalla makkaraa grillituvassa. Lomakivessä olevalla peltoraviradalla saa liikkua lasten ja lemmikkien kanssa. Rata on avoinna talvellakin ja se mahdollistaa hiihtämisen aivan lomatalojen läheisyydessä.

Palveluja kylässä on tarjolla kävelymatkan etäisyydellä Lomakivestä kuten uimaranta, kyläkauppa, Saukonkallion tanssilava, laavupaikkoja veden äärellä, Iitin Jousiampujien harjoitus- ja kilpailukenttä, Iitti Golfin kenttä ja Iitin Soutajien kirkkovenesatama sekä Iitin kirkko.